BES CHOCO™60 CBI

Çikolatanızı Daha Dayanıklı Yapmanın Doğal Yolu

 

- Çikolatanın ısı direncini arttırır. Raf ömrü boyunca ürün kalitesinin yükseltilmesine yardımcı olur. 

- Sıcak ve Tropik İklimbölgesindeki üretici ve tüketiciler için ideal kakao yağı eşdeğeridir.

- Çikolata olarak adlandırılan kaplamalı ve kalıplandırılan ürünlerin üretiminde Türk Gıda Kodeksi Çikolata ve Çikolatalı Ürünler Tebliği’ne göre toplam çikolata reçetesi üzerinden %5 oranında eklenebilir. 

- Kakao yağındaki kalite dalgalanmalarını standardize eder. 

- Kakao yağına kıyasla daha yüksek NMR değerlerine sahip olduğu için sütlü çikolata üretiminde süt yağından gelen yumuşatıcı etkiyi azaltır ve bu sayede ürüne CBE tipine göre %25 seviyesine kadar süt yağı eklenebilir. 

- Çikolata ve çikolata kaplamalı ürünlerde maliyet düşüsü sağlar 

- Hidrojene edilmemiş olup trans yağ içermez 


Çikolatanızı Daha Dayanıklı Yapmanın Doğal Yolu ” BES CHOCO™ 60 CBI 


Uygulama Alanları

1. Tablet Çikolatalar

- Sütlü Çikolatalar

- Bitter Çikolatalar

2. Yüksek Kalite Çikolata Kaplamaları

- Gofret

- Bisküvi

- Nuga Bar

- Marşmelov

3. Dolgu Çikolatalar

- Dolgulu Bitter Çikolatalar

- Dolgulu Sütlü Çikolatalar

4. Süper Kaplamalar

5. Drajeler


Ambalaj Tipi

20 kg'lik PE torbalı karton 

Bes Choco 60 BSI

18.06.2017